Iulia Albu, primul interviu despre viata ei sentimentala! De ce e singura de cand a divortat de Mihai?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:02

Iulia Albu a acordat un interviu in care vorbeste despre viata ei sentimentala, despre relatia pe care o are cu fostul ei sot, despre faptul ca isi doreste sa devina din nou mama, despre cariera profesionala, dar si despre cum ar trebui sa arate barbatul care sa o cucereasca.

WOWbiz.ro: In ultimii 3 ani nu ai fost surprinsa in compania niciunui barbat despre care sa se poata spuna ca ar fi iubitul tau. De ce?

Iulia Albu: Am invatat in urma cu mult timp sa-mi tin viata privata departe de ochii presei. Daca nu s-a intamplat sa fiu surprinsa in compania unui barbat, este pentru ca, in ciuda opiniei publice, daca iti doresti sa tii un secret o poti face foarte bine.

In plus, niciodata nu am fost adepta telenovelelor, motiv pentru care nu ma vad "jucand" prea curand in una.


Exista cineva in viata ta?

Iulia Albu: In viata mea exista Mikaela (fiica ei – n.r.), proiectele mele si o multime de posibilitati. Cred ca-mi place sa-mi las cat mai multe posibilitati deschise si asta pentru ca  sunt in punctul vietii mele in care imi permit sa-mi mentin optiunile deschise, motiv pentru care nu ma grabesc sa intru oficial in vreo relatie extrem de serioasa.
Un barbat poate atat simplifica, cat si complica lucrurile in acest punct.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Cum ar trebui sa arate barbatul care ar putea sa iti rapeasca inima?

Iulia Albu: Barbatul de langa mine va trebui sa fie cu siguranta un barbat puternic care sa stie
sa ma domine fara sa ma limiteze profesional si sa fie bland, fara sa fie vreun “papa lapte”.


Dar fizic… cum trebuie sa arate barbatul?

Iulia Albu: Nu am un tipar anume. Imi plac barbatii expresivi, ii prefer pe cei cu ochi albastri sau verzi, intrucat mi-as dori sa mai devin cel putin o data mama. In familia mea toti suntem cu pielea extrem de alba si blonzi cu ochi albastri, mostenire pe care mi-ar placea sa o duc mai departe (rade- n.r.).
Citeste continuarea interviului pe wowbiz.ro!