Ajunsese la 324 de kilograme iar iubitul ei o forta sa se ingrase in continuare. Si-a dat seama insa ca mai are un pic si moare, asa ca a decis sa slabeasca. E uluitor cum arata femeia asta acum

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 00:30

Povestea de mai jos poate parea greu de crezut la prima vedere, dar este reala si a facut inconjurul lumii.

In urma cu cativa ani Patty Sanchez era in culmea fericirii dupa ce a inceput o relatie cu un barbat despre care credea ca este alesul cu care va petrece viata pana la adanci batraneti.

Doar ca, fara sa isi dea seama, a fost manipulata si si-a distrus corpul. Omul avea un fetis pentru femeile obeze asa ca, la indemnurile lui, Patty a inceput sa manance extrem de mult.



A ajuns astfel sa isi doreasca sa fie cea mai grasa femeie din lume, doar pentru a-i face pe plac, si avea un regim alimentar de 13.000 de calorii pe zi. La un moment dat insa, cand a realizat ca a ajuns la 324 de kilograme, si-a dat seama ca ceea ce face nu este deloc bine si ca isi distruge viata.

S-a despartit astfel de prietenul ei si a incercat din rasputeri sa slabeasca si sa revina la viata pe care o avea odinioara.
Desi drumul este greu, Patty face progrese semnificative si a dat jos pana acum nu mai putin de 110 kilograme.

Iata cum arata acum:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: