A inceput sa planga cand a vazut ce cadou a primit de Craciun! E incredibil ce a gasit aceasta femeie sub brad! Imaginile care au impresionat o lume intreaga

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 00:10

Cu ocazia Craciunului, femeia din imaginile alaturate a primit o surpriza la care nu se astepta si pe care, cu siguranta, o va tine minte toata viata.

Eva Goeb, in varsta de 50 de ani, a izbucnit in lacrimi in momentul in care a deschis usa locuintei sale si a dat cu ochii de fiul ei, Donny. Militar de profesie, acesta trebuia sa fie in mod normal la o baza din Hawaii.

Si-a convins insa superiorii sa-l lase sa isi petreaca acest Craciun alaturi de mama lui. Femeia a fost insa si mai surprinsa in momentul in care a aflat ca Donny si sotia lui au adoptat o fetita, pe nume Melissa Faith.



Bucuria a fost astfel dubla pentru Eva: si-a revazut fiul si a facut cunostinta pentru prima oara cu nepotica ei. Iata si cateva secvente ce surprind bucuria ei:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.