Iubita lui Dan Sova a mers la inchisoare sa il vada!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:03

Iubirea poate invinge orice bariere, chiar si pe cele ale inchisorii. Astazi a fost randul lui Dan Sova si al iubitei sa arate ca dragostea rezista chiar si in vremuri grele.

Perioada sarbatorilor de iarna s-a transformat pentru Dan Sova in cel mai negru cosmar. De doua saptamani, senatorul se afla dupa gratii, iar astazi le-a cerut judecatorilor sa nu-i mai prelungeasca mandatul de arestare. Alaturi de el a vrut sa fie si Catalina, iubita oficiala a senatorului. Insa si-a pierdut rabdarea inainte de a apuca sa l vada.

S-a plimbat pret de cateva minute prin Inalta Curte, dupa care a plecat fara sa si incurajeze iubitul.

Nu-i nimic, dupa cum se spune, intentia conteaza!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca astazi, puterile au lasat-o chiar inainte de a-si vedea jumatatea, atunci cand a fost l-a vizitat pe senator la arestul central a dat dovada de stoicism.

Toata ziua a stat acolo pana a reusit sa intre cu pachetul la iubitul sau.

Ziua de astazi este cruciala pentru Dan Sova. Desi este convins ca va ramane dupa gratii pana pe 3 ianuarie, atunci cand ii expira mandatul de arestare, spera totusi ca la 12 noaptea va putea sarbatori printr-un revelion intarziat.