Madalin Ionescu, farsa pe care nu o va uita tot restul vietii! Ce i-au pregatit colegii de la emisiunea WOWbiz, il va face sa nu mai doarma o luna

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:55

Madalin Ionescu a avut parte de senzatii tari in momentul in care colegii lui s-au hotarat sa ii faca o farsa pe care, cu siguranta, nu o va uita prea repede.

Toti colegii lui Madalin s-au pus de acord sa i-o coaca, cum s-ar spune. Astfel, s-au gandit sa-l trezeasca la trei dimineata spunandu-i ca a comis o crima si ca nu isi aminteste. Zis si facut. Toata lumea s-a adunat in fata casei lui Madalin, iar Cristina, sotia prezentatorului, care de fapt a fos tsi complicea, le-a deschis usa si i-a poftit inauntru. Madalin dormea dus in momentul in care mai multi asistenti de pe Ambulanta au venit in dormitor si au inceput sa traga de el.

Ce a iesit, vedeti intr-un video de infarct!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.