La 51 de ani, cantarea 200 de kilograme! E de necrezut cum arata acum, dupa ce a slabit 110 kilograme! E ca si cum ar fi dat jos inca o persoana de pe ea

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:07

Daca ti s-a parut greu sa slabesti 5 kilograme, imagineaza-ti cat de greu i-a fost acestei doamne.

Clara Williams cantarea aproape 200 de kilograme si era ingrijorata de ideea ca acesta e sfarsitul drumului pentru ea. Ingrozita de faptul ca va muri deoarece e obeza, a gasit motivatia sa isi schimbe viata.

Femeia s-a luptat toata viata cu greutatea. Imbatranea si greutatea ii degrada si mai mult sanatatea.  In momentul in care s-a nascut primul ei nepot, Isaac, a inceput sa se gandeasca la faptul ca nu va putea sa il vada crescand, desi era tanara si asta a motivat-o sa slabeasca.



"Era greu sa ma ridic de pe canapea, cu atat mai greu sa o fac cu un bebelus in brate. Ma saturasem sa imi fie scarba de mine, asa ca am decis sa lupt pentru a-mi trai viata la maximum", a marturisit ea.

Ea a apelat la ajutorul unei organizatii pentru persoanele obeze, care ofera sprijin si indrumare pentru a recapata controlul asupra greutatii si a vietii.
Nu a folosit diete drastice, ci competitii intre evolutia membri si urmarirea evolutiei reciproce, pentru pastrarea motivatiei. Astfel, femeia de 1,78m a slabit 110 kilograme, pana la aproximativ 90 de kilograme, o greutate mult mai potrivita pentru inaltimea sa.

"Diferenta e uriasa, la corp si minte. Nu ma mai uit inapoi", a spus Clara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.