Un incendiu care putea fi stins in numai cateva minute s-a transformat intr-o catastrofa! De ce n-au putut interveni pompierii asa cu ar fi trebuit

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:55

Pentru ca n-au avut de unde lua apa, pompierii au fost nevoiti sa o care cu autospecialele.

Zeci de pompieri au inconjurat casa cu etaj si mansarda. Oricand, bucati din acoperis se pot prabusi peste ei. Flacarile izbucnesc din mai multe locuri, asa ca interventia e dificila. Fiecare secunda conteaza. Pompierii si paramedcii SMURD alearga pe strazile inguste, fiecare incercand sa ajute cum poate. Hidrantii din zona nu functionau, asa ca pompierii au fost nevoiti sa faca multe drumuri pentru a aduce apa.

Fumul gros este vizibil de la kilometri intregi.

Pompierii observa coloana de fum chiar din unitatea militara. Interventia contracronometru are loc sub ochii proprietarei acestei case, o femeie de 52 de ani.  Cine poate intelege ce e in sufletul ei?  Casa, principala avere, arde ca o torta. De la un minut la altul, flacarile devin tot mai mari. Incendiul ii inspaimanta chiar si pe pompieri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Misiunea

s-a incheiat dupa mai multe ore. Acum pompierii incearca sa afle cauza incendiului. O defectiune la instalatia electrica este principala ipoteza.