Pregatea lapte praf pentru fetita ei de o luna, dar cand a scos o cupa din cutie si a vazut ce era in ea a incremenit! "Puteam sa ii dau copilului asa ceva si sa il omor!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:09

O tanara mamica din Anglia a avut parte de o intamplare ingrozitoare, pe care a tinut sa o impartaseasca pe Facebook cu prietenii ei virtuali, pentru a trage un semnal de alarma.

Amanda Keller pregatea laptele pentru fetita ei, care are mai putin de o luna de zile de cand a venit pe lume. La un moment dat insa, dupa ce a luat o cupa de lapte praf din cutie, a descoperit un lucru socant: in pudra erau mai multe insecte.

"Nu mi-a venit sa cred ochilor cand am realizat ce erau. Daca gaseam asa ceva in orice altceva probabil nu imi pasa atat de tare, insa aici vorbim de lapte praf pentru bebelusi! Va dati seama ca am fost la un pas sa imi hranesc fetita cu gandaci? E inuman!",

a marturisit Amanda Keller.

Ea spune ca a facut o plangere la compania producatoare, insa nu a primit niciun raspuns pana acum. Voi ce ati fi facut daca vi s-ar fi intamplat asa ceva?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.