A vrut sa isi albeasca dintii si a cumparat un pliculet-minune din farmacie. E ingrozitor cum a ajuns dupa doar 2 zile. Doctorii i-au facut o gaura in barbie

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 20:40

Tanarul si-a dorit mereu sa aiba dinti perfecti, ca ai actorului sau preferat Channing Tatum.

Jake a cumparat kit-ul de albire a dintilor "3D Crest White" de pe Internet si, bucuros ca va avea dintii doriti, si-a aplicat substanta pe dantura. Dupa doar 48 de ore, a descoperit ca are un chist in gura, care se facea din ce in ce mai mare. A rezistat 6 zile cu durerile ingrozitoare, apoi a mers la doctor.

Medicii au descoperit ca are in gura un chist plin cu perxoid de hidrogen, o substanta ce compunea 15% din produsul de albire a dintilor.



Baiatul a fost operat de urgenta pentru indepartarea chistului. Interventia a durat 3 ore si acum Jake ar o gaura sub barbie. Doctorii i-au povestit ca, la momentul operatiei, chistul era de marimea unui grapefruit si era atat de sensibil incat ar fi putut sa se sparga in orice moment si sa il otraveasca cu peroxid de hidrogen.

Compania producatoare a declarat ca va ancheta cazul, a relatat The Daily Mail.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.