Se intorcea de la serviciu, dar a sfarsit sub rotile masinii unui parlamentar

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:56

Deputatul Mihai Dontu are pe constiinta viata unui batran pe care spune ca nu l-a vazut, desi bietul om era pe trecerea de pietoni.

Masina l-a lovit in plin si nimic nu l-a mai putut salva! E greu de spus cum s-a ajuns la o nenorocire de asemenea proportii. Desi drumul este drept, deputatul PNL Mihai Dontu l-a izbit in plin pe batranul care, aseara, traversa pe trecerea de pietoni.

Din pacate, barbatul, care lucra ca paznic, la o firma din zona, nu a mai putut fi salvat. Astfel de tragedii se pot repeta in orice clipa, spun martorii.

Trecerea de pietoni e la iesirea din oras, intr-o zona industriala, intens circulata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana astazi, numele lui Mihai Dontu era aproape necunoscut.

Putini stiu ca este liberal cu state vechi. A intrat in partid in urma cu 22 de ani, iar din 2008 este ales al neamului, in functia de deputat. In cei 8 ani petrecuti in Parlament a luat cuvantul de aproape o suta de ori si a reusit sa ii fie adoptate doar 6 initiative legislative. Imediat dupa accident, politistii i-au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Pentru ca este inalt demintar, dosarul va ajunge pe masa procurorilor de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie de la Bucuresti.
Deputatul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.