Nu ii placea sa se SPELE, dar se acoperea cu parfum din cap pana in picioare. Ce-a patit adolescentul care consuma un tub de deodorant pe saptamana

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 19:05

Tanarul a fost abandonat de parinti si a crescut in orfelinate.

Thomas Townsend avea 16 ani, cand a fost gasit pe jos, pe podeaua dormitorului sau dintr-o casa de plasament familial. La ancheta, politistii au descoperit in camera 42 de recipiente de deodorant, goale, iar mama sa adoptiva a marturisit ca "nu facea baie, dar obisnuia sa isi dea cu jumatate de tub de deodorant. Apoi isi dadea cu aftershave.

Consuma cam un tub pe saptamana. Nu stiam cate are in camera, dar stiam ca are mai multe".



Medicul legist a declarat ca a murit din cauza intoxicatiei cu butan, un gaz aflat in recipientele de deodorant. Thomas a inhalat atat de mult butan, incat inima i s-a oprit. Acelasi legist a descoperit mai multe rani vechi de corp, pe care tanarul si le-a facut singur.

Ancheta a descoperit ca nu a fost sinucidere, deoarece tanarul se intelegea foarte bine cu parintii adoptivi si de abia astepta sa inceapa munca, la o companie de curierat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.