Se odihnea la soare, in costum de baie, cand a vazut cum i se ridica abdomenul in partea dreapta. Ce avea femeia in interior

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:13

Imaginea a fost postata de tanara din imagine pe reteaua Reddit.

In urma cu cateva luni, cand a vazut ca afara e soare, tanara, care foloseste pseudonimul blondbombshell pe Reddit, a profitat de vremea buna pentru a iesi la plaja.

Insarcinata, in 4 luni, femeia a avut surpriza ca, odata ce s-a intins pe sezlong sa observe ceva socant in zona abdomenului: o umflatura pe partea dreapta, care se misca, intocmai ca intr-un film horror.

Alte femei care au vazut poza au tinut sa o linisteasca.

Se pare ca se intampla ca fatul sa prefere o anumita parte a abdomenului in primele luni de sarcina. O alta persoana i-a spus ca poate fi un caz de "uter bicorn", adica uterul are forma unei inimi iar embrionul se dezvolta intr-o ramura a uterului in forma de inima.

"Am patit-o si eu in timpul sarcinii. Copilului meu ii placea sa stea in dreapta si sub coaste.
Foarte incomod, dar el era seful uterului menu, nu el"
, a scris o alta femeie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.