Au tras o spaima sora cu moartea! Localnicii dintr-o comuna buzoiana au iesit panicati in strada dupa ce vecinul lor a amenintat ca se arunca in aer

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 18:25

Agitatia a inceput pe ulita localitatii Maracineni, dupa ce vecinul lor in varsta de 35 de ani a semanat panica:„vrea sa se arunce in aer cetateanul, cu buteliile”, a spus un localnic.

Barbatul  lucreaza in Suedia ca macelar. Totii banii castigati i-ar fi trimis sotiei ramase in tara, pentru a construi o casa pentru ei. De sarbatori, omul s-a intors acasa, sa petreaca in familie. Insa surpriza, barbatul a descoperit ca sotia l-a parasit.

De amar si suparare, barbatul s-a baricadat singur in casa si a amenintat ca  se arunca in aer  cu tot cu casa, daca nevasta nu  se intoarce la el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Speriati de ce s-ar putea intampla, localnicii au alertat politia, pompierii, ambulanta, mascatii si chiar si primaria! Totul pentru a-l face pe barbat sa se razgandeasca! Dupa aproximativ doua ore de negocieri, s-a intervenit in forta.


Barbatul a fost luat de politisti si dus la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, unde a fost internat.

 

Taguri: