Tot mai multe femei isi introduc ASTA in vagin in timpul sarcinii! Uite ce fac bebelusii din burta cand simt

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 17:50

Nu multe femei au curajul sa faca asta, insa trend-ul a luat din ce in ce mai multa amploare.

Ciudatenia pe care o vedeti in imagini este un speaker vaginal. O companie spaniola a inventat acest dispozitiv care trebuie introdus in vagin, stimuland dezvoltarea fetusului. Bebelusii invata sa vorbeasca cand aud stimuli provocati se sunete, in special melodii.

Dispozitivul se numeste Babypod si ajuta bebelusii sa scoata sunete inca din burta mamicii. S-au facut numeroase studii pe baza efectului sunetelor asupra fetusilor si s-a demonstrat ca bebelusii nenascuti raspund la muzica inca din burta.

Au aparut mai multe feluri de astfel de dispozitive care sa se potriveasca cu stomacul femeii insarcinate. Un astfel de produs costa 150 de euro si se poate controla printr-o aplicatie de telefon.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.