A recunoscut ca a mancat pana a ajuns sa arate in halul asta, dar s-a hotarat sa slabeasca! Uite cum arata acum femeia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:17

Ajunsese sa cantareasca peste 300 de kilograme la 33 de ani pentru ca ii placea foarte mult sa manance.

Nu mai putea face lucruri simple precum sa se dea jos din pat sau sa faca un dus. Nikki Webbster in varsta de 33 de ani din Arkansas a trecut printr-o operatie de micsorare a stomacului care i-a salvat viata. Ma durea tot corpul. Eram depedenta de mancare si asta ma omora daca nu faceam ceva.Inainte sa intre in operatia de micsorare a stomacului, medicul i-a zis sa tina o dieta si apoi va putea face acest lucru.

In trei luni, ea a reusit sa slabeasca numarul de kilograme si accum, cu ajutorul operatiei, a mai slabit inca 100. Femeia nu se opreste aici, vrea sa aiba o viata normala si ca atare, a hotarat ca va da jos si restul de kilograme care o impiedica sa duca o viata ca oricare om si sa poata face lucruri pe care ajunsese sa nu le mai faca.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.