Timpul s-a oprit in loc pentru doi parinti din Targu Jiu! In loc sa sarbatoreasca venirea pe lume a micutei lor, se pregatesc de inmormantare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:19

Dupa o sarcina fara probleme, fetita a murit in pantecele mamei.

Tatal face, acum, acuzatii dure: „ne-au omorat-o! Asta au facut! Doua doamne asistente vorbeau intre ele ca nu trebuia facuta acea fiola de sulfat de magneziu. Care nu mai e in uz de 5- 6 ani. Domnii doctori mi-au omorat-o!"

De cateva ore, familia Oita trece prin cel mai negru cosmar. Astazi trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata proaspetilor parinti. Fiica lor Maria, pe care si-o doreau enorm, urma sa vina pe lume.

Tatal a primit vestea la serviciu. A picat cerul pe el cand cumnatul i-a spus ca fetita a murit in pantecele mamei. Venit in graba, la spital, a cautat raspunsuri.

Sarcina a fost fara probleme pana aseara, confirma medicul care a urmarit-o. Aseara, tatal ar fi fost trimis sa cumpere o fiola cu sulfat de magneziu. Cum barbatul nu a gasit, pentru ca nu se mai fabrica, doctorii ar fi luat una de pe stoc.

In ochii familiei, ceva s-a intamplat dupa administrarea ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ochii in lacrimi, tatal Mariei acuza.

O acuza pe asistenta, ca n-ar fi vrut sa-l deranjeze pe medic din somn, cand sotia lui ar fi spus ca se simte rau. Acuza si ca cei din spital s-ar fi uitat la ei doar cand primeau bani. Dar, cel mai grav, e ca acuza ca fiica i-a fost ucisa.  Daca ar fi venit la timp, crede el, o cezariana ar fi putut sa o salveze. Medicii au, insa, alta varianta: „a avut un hemaotom retroplacentar.
Aceasta este o complicatie a sarcinii in ultimul trimestru de sarcina.”

Barbatul sustine ca medicul i-a asigurat ca nodulul nu va pune fatul in pericol. Tatal Mariei a facut plangere la politie, impotriva cadrelor medicale: „trebuie sa se schimbe ceva pentru ca acesti oameni pe care noi ii platim din banii nostri, pentru ca instuituiile care ar trebui sa ne salveze, ne omoara!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.