Iubitul i-a dat papucii si i-a spus ca este grasa si urata. E incredibil cum s-a razbunat fata! Ce crezi ca tine in mana? I l-a trimis baiatului, iar el l-a folosit fara sa isi dea seama ce face

Autor: B.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 03:24

Gestul unei tinere din China a devenit viral pe retelele de socializare si a starnit controverse aprinse.

Fata, pe nume Xiaoxiao, se pare ca a fost foarte afectata de despartirea de iubitul ei. Acesta a parasit-o spunandu-i ca este mult prea grasa si ca nu mai este deloc o persoana atractiva.

Dupa ce a fost o buna perioada in depresie tanara si-a propus sa se razbune, iar metoda aleasa este cat se poate de originala. Ea si-a facut o liposuctie, ajungand astfel la greutatea pe care si-o dorea.



Ulterior, din grasimea pe care medicii i-au scos-o din abdomen, a facut mai multe bucati de sapun, pe care le-a facut cadou fostului ei iubit.

Nu stim care a fost reactia baiatului dupa ce a aflat cu ce s-a spalat, insa gestul fetei a starnit dezbateri aprinse. Multi au felicitat-o pentru ceea ce a facut.

Altii sunt de parere ca gestul ei este extrem de scarbos.
Voi ce credeti?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.