Inima lui a incetat sa mai bata la numai 24 de ani, dupa trei saptamani de coma

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:25

Acesta este sfarsitul tragic al unei povesti halucinante care a distrus doua familii!

Totul a inceput cu o bataie in scara blocului intre bietul tanar si tatal fostei sale iubite.O ironie cruda a sortii face ca Florin, un tanar marinar, sa-si traiasca ultimele momente din viata la usa fostei iubitei: chiar in noaptea sfanta de Craciun, cand altii petreceau, el si tatal fetei porneau o cearta absurda care avea sa-i distruga pe amandoi.

Dupa 3 saptamani de agonie, azi-noapte, Florin si-a dat ultima suflare.Tatal

lui Florin a venit aseara, din voiaj, si s-a dus intr-un suflet la spital. Nu-si mai vazuse fiul de 6 luni.

Chiar daca inimile le sunt inecate in durere, parintii lui Florin vor dreptate cu orice pret. Tot ce au aflat de la politie, in noaptea nenorocirii, a fost ca tanarul i-a facut o vizita neasteptata fostei sale iubite, de care se despartise in urma cu ceva timp.

Suparat ca a fost si mintit, si parasit dupa o relatie de 4 ani, tanarul ar fi vrut sa dea foc presului de la usa iubitei. In acel moment, tatal fetei ar fi iesit pe scara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De agresivitatea barbatului ar sti de

multa vreme si vecinii, care in noaptea de 25 decembrie au auzit intreg scandalul de pe scara. De atunci, tatal fostei iubite a lui Florin n-a mai fost vazut.

Dupa intregul scandal care l-a adus pe Florin in coma, la spital, procurorii au deschis doua dosare penale- unul, pe numele lui Florin, iar celalalt- pentru loviri si alte violente, pe numele tatalui fetei. Moartea tanarului a schimbat insa, toate datele problemei.

Parintii tanarului si-au angajat un avocat renumit din Constanta si vor sa lupte pana-n panzele albe pentru ca vinovatul sa plateasca pentru moartea fiului lor.