Ciudatenia care incanta toti turistii cand ajung aici! Uite cum arata exotica insula in care oamenii inoata la rand cu porcii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:27

La ce te poti astepta cand te relaxezi in vacanta, pe o plaja exotica? Cu siguranta, la nimic din ceea ce veti vedea in imaginile urmatoare!

Asa priveliste incantatoare ar casca ochii multor barbati! O astfel de silueta cu siguranta n-ar trebui sa lipseasca de pe nicio plaja din lume. Insa, atentie mare la ce urmeaza: fata se apropie de aparatul de filmat si arata cu zambetul pe buze catre altceva, aflat in apa.

Ati vazut bine! In mijlocul apei azurii se plimba nestingherit un porc! Si nu este singurul! Pe insula pe care sunt filmate aceste imagini sunt zeci, chiar sute de porcusori.

Insula, aflata in Bahamas, este recunoscuta in intreaga lume pentru „populatia” ei mai putin obisnuita. De aici si-a primit si denumirea de „Insula Porcilor”. Aici, necuvantatoarele traiesc laolalta cu oamenii, atat in apa, cat si pe uscat si se poarta asemenea cainilor. Micii si mai-marii pestriti fac parte din rasa porcului salbatic, insa daca ajungeti pe acolo, nu va temeti! Sunt mai blanzi decat o pisica si cauta compania oamenilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Porcusorii inoata si se balacesc in apa precum copiii. Imaginile subacvatice surprinse de turisti sunt spectaculoase.


Nimeni nu stie exact cum a inceput istoria acestor animale pe insula. Legenda spune ca demult, cativa marinari ar fi adus porci pe insula, drept sursa de hrana pentru localnici. Insa acestia i-au „adoptat” si i-au lasat in libertate pe langa ei, asa ca porcusorii au inceput sa se inmulteasca si sa devina tot mai multi si mai domestici.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.