Iti rozi unghiile?  Iata cum poti scapa de acest obicei

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 03:27

Iata cum sa scapi de acest obicei prost, pentru a avea acele unghii lungi si puternice la care ai visat intotdeauna.


Spre deosebire de alte obiceiuri proaste, rosul unghiilor nu iti aduce nicio satisfactie. Afla cum sa te opresti chiar acum!

Identifica ce te face sa iti rozi unghiile. Sa „te opresti din a-ti roade unghiile” e mai usor de zis decat de facut. Pentru inceput, trebuie sa iti dai seama exact de ce o faci. Esti stresata? Esti nervoasa? Esti plictisita? In loc sa-ti rozi unghiile poti practica yoga, poti asculta un podcast, poti sari coarda 5 minute, te poti da cu crema hidratanta etc.

Tips& tricks pentru manichiura, in functie de forma unghiilor

Fa-ti o manichiura cu gel. Se spune ca ai nevoie de 21 de zile pentru a scapa de un obicei prost, iar manichiura cu gel dureaza in jur de 3 saptamani, deci testeaza teoria! Cu siguranta nu vei vrea sa strici unghii atat de frumoase!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Du-te

des la manichiura.
Daca unghiile tale vor arata bine (si da, si unghiile scurte pot arata atat de bine!), nu vei vrea sa le strici, indiferent daca sunt sau nu cu gel. Fa-ti diferite modele si admira-le in loc sa le rozi.


Citeste aici continuarea!