S-a ascuns de ploaie intr-o pestera, apoi s-a gandit sa se mute permanent acolo. E GENIAL cum a transformat gaura din stanca intr-o locuinta moderna

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:27

Barbatul are 38 de ani si tocmai renuntase la viata agitata de oras.

Angelo Mastropietro era un corporatist de succes in Australia, inainte de a renunta la cariera pentru a deveni "om al pesterii". Schimbarea l-a costat 230 de mii de dolari, pe care i-a cheltuit pentru a amenaja o pestera de 250 de milioane de ani dupa propriul gust.

In 2007, el a fost diagnosticat cu scleroza multipla si a fost, pentru o vreme, paralizat. A folosit acest timp pentru a medita la ceea ce conteaza cu adevarat pentru el.

"Mi-am dorit sa locuiesc undeva unde pot avea o viata mai fericita si mai sanatoasa", a marturisit Angelo.

In 1999, in timpul unei calatorii in Marea Britanie, a fost surprins de o ploaie torentiala si s-a adapostit intr-o pestera abandonata, care fusese folosita ca locuinta, pana in anii '40. Dupa 11 ani, el a aflat ca pestera respectiva era de vanzare. A luat-o cu 62.000 de lire iar restul banilor i-a investit in amenajarea casei la care visa.


A lucrat peste 1000 de ore la amenajare, timp in care a escavat 80 de tone de piatra si a sapat propriul put de apa.

Acum casa este un amestec intre o pestera si o locuinta moderna, care esete dotata cu tot confortul necesar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.