Pare normala, dar are o limba atat de ciudata incat isi poate linge ochii cu ea! Uite ce se intampla cand fata asta deschide gura

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:28

Desi, la prima vedere, tanara din imaginea alaturata pare normala, ea are o trasatura a corpului care pe unii ii dezgusta, iar pe altii ii impresioneaza.

Pe numele ei Adrianne Lewis, fata este, cel mai probabil, posesoarea celei mai lungi limbi din lume. Acest organ este atat de mare incat ea isi poate linge cu usurinta barbia si chiar ochii.

Adolescenta crede ca a mostenit aceasta trasatura din familie.

"Atat mama, cat si bunicii mei au limbile foarte lungi. Nu pot sa zic ca acest lucru ma deranjeaza, ba chiar ma distreaza.

In scoala generala erau niste baieti care radeau de mine. Imi scoteam limba si o roteam in fata lor, iar ei se speriau. Ma amuzam copios", povesteste Adrianne.

Iata si un clip video cu ea:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.