Cata aroganta si batjocura! Iata cel mai zeflemist cocalar din Germania care critica pe cei plecati la munca in strainatate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:28

Toate personajele care s-au afisat pe internet, cu realizarile lor marete prin tari straine si-au gasit de-acum nasul!

Personajele extrem de colorate, care au aparut prin Spania, Marea Britanie si alte tari, dupa ce mirajul Occidentului si-a intins bratele pana in cele mai ascunse colturi ale patriei, par sa-si fi gasit nasul de acum!

Catalin din Germania declara cat poate el de convingator: „Nu uitati! Vreti, nu vreti, tot la mine ajungeti!”
Ceea ce, la prima descriere, pare sa fie o afacere care sa-i ajute pe romanii plecati la munca in strainatate nu este deloc asa!

Veti vedea imediat de ce pentru ca vestitul Catalin din Germania nu se lasa pana nu de da

toate detaliile, asa ca sa moara dusmanii lui!

Cel supranumit „Taranul cu Maseratti” din Anglia sigur crapa de invidie acum, cu toti banii in care se scalda el.
Catalin din Germania are o aroganta iesita din tipare, cum nu am mai vazut de la cel ramas in istoria postarilor pe internet ca fiind „cocalarul cu Audi”.

„Chiar acum am un romanas [pe] care trebuie sa il aduc in tara, in doua zile trebuie sa vin cu el in Romania! O sa vi-l arat imediat!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand

credeam ca asa ceva nu este posibil, Catalin filmeaza si sicriul! Mai sa crezi ca acest domn care s-a prezentat Catalin din Germania ii plange de mila celui pe care il numeste Costel!

De fapt, scopul lui Catalin este cu totul altul! Profitul propriu: „Puteam sa il duc si cu 2.500, dar am tras! Am tras cat am putut! Il duc cu 4.000!”

Intr-adevar, repatrierea cadavrului unui roman care decedeaza pe teritoriul altei tari costa mii de euro, dar totul se face in baza unor date legale, prin ambasada Romaniei in tara respectiva, iar sumele, actele necesare

si conditiile de transport sunt bine stabilite, si nu negociabile!

Nu stim cat de veridice sunt declaratiile facute de Catalin din Germania, dar clipul postat de un utilizator pe o retea celebra de socializare a strans aproape 150 de mii de vizualizari in doar cateva ore, iar sute de romani au comentat impotriva atitudinii lui Catalin si gestului revoltator facut de el.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.