S-a indragostit de un barbat desfigurat intr-un incendiu dintr-un club rock! Cum arata barbatul fara piele, un ochi sau par!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:28

Joe se numara printre norocosii care au supravietuit incendiului din 2003, dintr-un club din Rhode Island, unde au murit peste 100 de persoane.

Carrie Pratt a suferit, in copilarie, arsuri pe fata din cauza unei cani cu cafea care i-a fost varsata pe fata. Desi nu i-a pus viata in pericol, trauma psihica a fost puternica. Ea s-a simtit mereu marginalizata si diferita de ceilalti copii. In timp, odata cu varsta, cicatricile s-au estompat, dar rana psihica nu s-a vindecat niciodata.

La 28 de ani, ea a mers in Vancouver la o conferinta a persoanelor arse.

Acolo, l-a cunoscut pe Joe, supravietuitorul incendiului de la Rhode Island, din 2003, care tinea o prelegere despre experienta sa.

"Atitudinea lui m-a cucerit. Desi a petrecut trei luni in coma, inca un an in spital si a suferit 100 de operatii, nu arata nicio urma de auto-compatimire", a povestit ea." Discursul lui relaxat era fascinant."

Ulterior, Carrie a divortat de sotul ei iar Joe i-a fost alaturi, ca prieten, de la 4800 de kilometri distanta.
Dupa cateva luni, in care s-au vizitat ocazional, Carrie s-a mutat la el si, la un an de relatie, a cerut-o in casatorie.

Dupa 3 zile, barbatul a primit un transplant de mana stanga, pe care spera ca, intr-o zi sa poarte verigheta. Intre timp, cei doi au primit inca o veste buna: Carrie e insarcinata si va naste in curand.

Aceasta este dovada ca dragostea e un sentiment profund, care trece dincolo de aspectul fizic, superficial:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”