Era atat de grasa incat era sa moara inecata, pentru ca i-a explodat colacul de salvare sub ea! Uite cum arata acum, la doar 60 de kilograme

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:29

Femeia se afla in luna de miere cand a reusit sa sparga un colac de salvare si toti cei din jur au ras de ea.

Clare Moore are 31 de ani si ajunsese sa cantareasca 130 de kilograme, in luna de miere. Aflata cu proaspatul sot pe o insula tropicala, a incercat sa se dea intr-un tobogan, cu un colac de salvare sub ea. Din cauza greutatii, colacul s-a rupt iar ea era sa se inece, pentru ca a ajuns imediat sub apa.

Pe langa ranile fizice, la coloana vertebrala, ea a suferit si o trauma emotionala, pentru ca toti ceilalti turisti au facut glume pe seama greutatii ei.

"A fost foarte rusinos. Am incercat sa fug si sa ma ascund, dar durerea era groaznica si a trebuit sa stau acolo si sa le ascult glumele", a marturisit Clare. In plus, in urma loviturii ea si-a rupt inelul de logodna si  verigheta.

Cosmarul ei nu s-a terminat. Pe drumul spre casa a fost nevoita sa ceara o extensie pentru centura de siguranta, in avion, pentru ca nu incapea in scaun, iar asta i-a atras noi glume din partea pasagerilor.


La indemnul familiei, care se temea pentru viata ei, a inceput sa tina un jurnal alimentar si sa renunte la fast-food si dulciuri. Apoi a inceput sa faca plimbari pe jos, dupa care a mers regulat la o sala de sport iar rezultatele nu s-au lasat asteptate.

"Ultimele 12 luni au fost cele mai grele, deoarece pierdeam kilogramele din ce in ce mai greu, pe masura ce ma apropiam de tinta mea de 60 de kilograme",
a spus ea.

Pana la urma, a reusit sa isi indeplineasca visul si spune ca se simte mult mai sanatoasa. "Sunt mai increzatoare si am reusit chiar sa fiu promovata, la munca".

Iata cum arata ea acum:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”