Viscolul dezlantuit in judetul Buzau a blocat zeci de oameni in masini timp de aproape 10 ore

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:32

Politistii au inchis, ieri, drumul din cauza vantului care sulbera zapada pe carosabil si ar fi fost periculos pentru soferi.

Fara rezerve de hrana, apa sau bani, oamenii si-au varsat nervii pe autoritatile sosite la fata locului. Revolta nu le-a rezolvat, insa problemele!

Ore de cosmar, pentru zeci de persoane, parinti si copii, blocati de viscol in judetul Buzau!  Pe drumul European 85, viteza vantului a depasit, la rafala, 70 km/h si a spulberat zapada din camp, pe sosea. Asa ca drumul a fost inchis din cauza vizibilitatii reduse.

Filtrele de politie nu le-au permis oamenilor sa treaca, pe motiv ca drumul este prea periculos pentru a se aventura cu masinile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si celalalt tronson dintre Buzau si Urziceni a fost inchis, dar si alte 3 drumuri nationale si 12 judetene.

Viscolul a fost atat de puternic incat o localitate intreaga, din judetul Buzau a ramas fara curent electric.

La Braila, unii  soferi nu au ascultat de sfaturile politistilor si s-au aventurat cu masinile pe sosele, in ciuda viscolului! Asa au aparut si accidentele. O tanara de 30 de ani care mergea spre Galati  a intrat cu masina  in derapaj si  s-a rasturnat in curtea unei case.