A crezut ca are un chist in buza, dar avea, de fapt un punct negru GIGANTIC! Cand l-a scos, am zis ca e un bob de fasole

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:35

Iata inca o extractie plina de adrenalina, filmata si postata pe YouTube.

Dr. Sandra Lee, un dermatolog american, din California, a devenit o adevarata celebritate pe Internet, acolo unde posteaza interventiile chirurgicale pe care le face. Cel mai recent clip ai ei prezinta cazul unei paciente care avea o umflatura in buza superioara.

Dr. Lee banuia ca e un chist, dar nu era sigura, asa ca a efectuat o incizie prudenta. Imediat sub pielea buzei, a descoperit un punct negru, o formatiune de marimea unui bob de fasole.

CU o usoara apasare, formatiunea a iesit imediat afara, apoi a trecut la suturarea inciziei.

Pentru ca incizia a fost facuta intr-o zona vizibila, ea a facut taietura de-a lungul unei linii a unui rid facial deja existent, pentru ca pacienta sa nu ramana cu semne pe fata.

Iata materialul video:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.