Multe trotuare si strazi din Capitala pot fi usor confundate cu orice ulita pe care n-au ajuns vreodata utilajele de deszapezire

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:00

Cine spune ca-i mai simplu traiul la oras decat la tara, se insala amarnic!

Dovada vine in urmatorul material. Avem imagini incredibile, suprinse intr-o zona importanta a Capitalei.

Pentru batrani, acest trotuar din zona Garii de Nord e un adevarat cosmar. O mana pe zid si atentia sporita, acestea sunt singurele solutii pentru a evita drumul la spital.

Parca ar fi nevoie de un semafor pe acest trotuar. Cararea ingusta permite unei singure persoane sa treaca. Ori aluneci pe gheata, ori iti cade ceva in cap.

Zilnic, sute de persoane ajung la urgente, cu fracture si luxatii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei de la Politia Locala sustin ca e datoria angajatilor CFR Calatori sa deszapezeasca trotuarul si sa curate acoperisul.

Cei de la CFR nu ne-au  raspuns pana acum la intrebari.

In alta zona, liniile de tramvai au devenit trotuare. E mai usor pentru pietoni pe aici decat pe trotuar! Nici pentru pietoni nu-i simplu, dar nici posesorii de autoturisme nu sunt mai norocosi. Masinile sunt ingropate in zapada. Iar fiecare se descurca cum poate.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.