VIDEO EXCLUSIV! Parca erau doar prieteni... Avem imagini uluitoare cu Vica sarutandu-l pe Botezatu! Asta e cea mai tare combinatie a inceputului de an! Asa apropiati nu i-ai vazut niciodata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:00

Vica si Bote, surprinsi in ipostaze incendiare!

Dupa imaginile-bomba publicate ieri de WOWbiz.ro, urmeaza altele absolut uluitoare! Dupa ce au baut cafele si s-au plimbat printr-o zona exclusivista Capitalei, plina de magazine ale unor branduri celebre si foarte scumpe, Vica Blochina si Catalin Botezatu... au mai intrat intr-un magazin.

La un moment dat a urmat o scena absolut halucinanta, iar noi avem imagini edificatoare! Vica ii sare pur si simplu in brate designerului si ii da un sarut! Il imbratiseaza, apoi, pret de cateva secunde, dupa care il pupaceste ca o copila, dragalas, pe obraz.



Gesturile incredibile i-au lasat pe toti cei care au fost martori cu gura cascata, pentru ca nimeni nu se gandea, vreodata, ca intre Vica si Catalin ar putea fi o relatie de... amor.

Mai mult decat atat, tarziu, cand au terminat cumparaturile si plimbarile, cei doi, la fel de apropiati, au parasit incinta si au plecat, impreuna, spre casa, cu... masina lui Bote. Designerul, barbat galant de fel, i-a deschis intai portiera frumoasei blonde, apoi a pus cumparaturile in portbagaj, dupa care a urcat la volan si dusi au fost.
Comportament specific unui... cuplu.

Vedeti mai multe imagini si un clip incendiar cu cei doi pe wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”