Bahar isi infrunta parintii! Relatia ei cu Ates devine tot mai apropiata azi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:00

In vreme ce Nuran si Ilyas se zbat sa impiedice demolarea locuintei lor din cartierul sarac, Bahar ii cere lui Efsun sa il anunte pe Mehmet Emir pentru a interveni.


Intre timp, Mehmet Emir descopera cu uimire ca Efsun fusese implicata intr-un incident public si incearca sa rezolve problemele legate de fiica sa. Acesta ii impune anumite reguli si ii cere sa respecte numele pe care tocmai i l-a oferit si sa incerce sa se integreze in societate.


In ciuda celor intamplate, Bahar si Ates sunt din nou impreuna si decid sa isi oficializeze relatia.
Ates merge impreuna cu matusa lui sa o ceara in casatorie pe Bahar de la parintii acesteia. Insa, cei doi se confrunta cu refuzul categoric al lui Nuran, care nu face altceva decat sa respecte instructiunile lui Efsun, pentru a o desparti pe Bahar de Ates. Tanara insa isi infrunta parintii si nu renunta la barbatul pe care il iubeste. Efsun este mai pornita ca niciodata impotriva lor: trebuie sa rupa legatura dintre cei doi cu orice pret.


Daca va reusi acest lucru aflati azi, intr-un nou episod din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D!

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”