Au gasit-o moarta pe strada si au incremenit cand i-au vazut corpul! E incredibil cu ce era imbracata fata asta, desi afara erau -21 de grade Celsius

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 12:45

O tragedie petrecuta in Statele Unite i-a socat pe localnici, iar acum autoritatile incearca sa gaseasca raspunsuri pentru cele intamplate.

Elizabeth Luebke, o tanara in varsta de 21 de ani, a fost gasita moarta duminica dimineata. Dupa primele investigatii, anchetatorii au aflat ca aceasta a mers in seara anterioara la o petrecere intr-o casa cu mai multe prietene.

Desi totul parea ca merge bine, Elizabeth a avut parte de o cearta monstru, in urma careia a decis sa plece. S-a avantat astfel intr-un ger naprasnic, desi era imbracata doar intr-o bluzita si o pereche de pantaloni scurti.



Camerele de supraveghere au surprins momentul in care tanara s-a prabusit in zapada si nu s-a mai ridicat, fiind rapusa de frig. Prietenii deplang acum moartea ei si incearca sa inteleaga ce a determinat-o sa ia aceasta decizie pripita.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.