Supriza de proportii la DNA! Irina Truica si-a inceput anul cu o declaratie in fata procurorilor anticoruptie

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:01

Venita sa dea explicatii in fata procurorilor din pricina unui credit luat de sot Irina Truica arunca bomba.

Tot la avere se ajunge pana la urma, avere care in mare parte se afla sub sechetrul impus de procurorii DNA. Casa de la Snagov, casa din Modrogan, dar si alte proprieteti si bunuri ale lui Remus Truica sunt indisponibilizate de procurori. Acesta o fi motivul pentru care nici macar pentru copii n-a avut Remus Truica bani?

Si nici nu le-a mai vazut de ceva vreme pe fiicele sale  desi in urma cu 5 ani lacrima la plecarea lor.

Motivul care a stat la baza separarii sotilor Truica ar fi fost amantlacul pe care Remus l-a avut cu Patricia Kaas. Vizibil marcata de omul de afaceri aceasta a povestit si in cartea biografica despre iubirea lor. Ba mai mult, i-ar fi recunoscut sotiei lui Truica amantlacul, asa ca aceasta a intentat divort. Dar cum nici pana in ziua de azi n-a reusit separarea legala, inca trage ponoasele mariajului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Procurorii

DNA o acuza si pe ea in dosarul creditelor ilegale de complicitate la abuz in serviciu. Din creditetele in valoare  de 35 de milioane de euro luate de Remus Truica, procurorii spun ca Irina ar fi semnat alaturi de sot unul de 3 milioane de euro.