Christian Sabbagh: “Era un ger siberian!”

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:01

Christian Sabbagh, prezentatorul emisiunii “Sabbagh in actiune”, se pregateste intens pentru fiecare filmare la care ia parte alaturi de politisti si ofiteri sub acoperire.



Munca cere sacrificii, fie ca este vorba sa stai departe de familie sau sa induri temperaturi care depasesc limita suportabilului, cum s-a intamplat in cazul de fata. Atat eu, cat si echipa de filmare am indurat temperaturi de minus 20 de grade Celsius, pret de cateva ore. Era un ger siberian! Filmarea a fost ca un film de actiune, cu peste 3o de oameni angrenati in acesta.
Din cauza frigului, aparatura s-a blocat, acumulatorii se descarcau cu rapiditate, iar la un moment dat nici telefonul nu mi-a mai functionat. Curentii de aer din acel loc iti brazdau fata ca niste cutite
”, a spus Christian Sabbagh.


Pe Christian Sabbagh il puteti urmari in fiecare sambata in emisiunea de investigatii “Sabbagh in actiune”, de la ora 21:30, la Kanal D!

„Sabbagh in actiune“ va prezenta telespectatorilor Kanal D cazuri spectaculoase, operatiuni riscante, reporterii emisiunii afladu-se de fiecare data in locurile unde fenomenul infractional atinge cote alarmante.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”