Ii placea la nebunie carnea cruda si nu s-a gandit ca il poate imbolnavi. E socant ce i-au gasit doctorii in stomac, dupa DOI ANI de chin

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 14 iul 2022, 20:15

Timp de doi ani, mai multi doctori l-au consultat, dar nu l-au diagnosticat corect.

Doctorii care tratau un barbat cu dureri abdominale au fost uimiti sa descopere ca avea in interiorul sau o tenie lunga de 6,2 metri. Parazitul, din familia viermilor, se dezvoltase in mai multi ani.

Pacientul, in varsta de 38 de ani, a ajuns la spital dupa ce a vomitat timp de 3 zile. Acolo, le-a povestit doctorilor ca, in ultimii doi ani, a suferit de dureri abdominale, lipsa poftei de mancare si anemie.

La un consult, nu au gasit nimic special care sa le explice starea barbatului.

In momentul in care i-au studiat excrementele la microscop, au descoperit un ou de tenie.

Barbatul le-a dezvaluit ca obisnuia sa manance carne cruda de vaca, care este cunoscuta ca mediu in care se dezvolta acesti virmei. Dupa ce a baut un laxativ, el a eliminat o tenie lunga de 6,2 metri.


Cei mai lungi astfel de viermi au pana la 25 de metri lungime, insa majoritatea au "doar" 5 metri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.