Papa Francisc impresioneaza din nou cu un gest de bunatate! Suveranul Pontif a oferit adapost unei familii de romani dupa ce femeia a nascut in strada o fetita

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:38

Sosirea fetitei pe lume pare desprinsa din scenele biblice. In cursul noptii de marti spre miercuri, romanca, in varsta de 37 de ani era in acest colt de strada, la intrarea in Piata Sfantul Petru, in frigul iernii.

Erau aproximativ zero grade cand au cuprins-o durerile. Chinul femeii a atras atentia unor politisti care patrulau prin zona.
Politistii i-au fost alaturi si chiar au ajutat-o sa nasca!

Bebelusul nascut a fost infasurat in geaca polistitului si dus de o ambulanta la spital. O fetita sanatoasa de 2,9 kilograme, care nu avea adapost. Copilul a fost, insa, vegheat de sus si Slujitorul Domnului, Papa Francisc, i-a venit in ajutor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Romanca devenita mamica pe strada si iubitul ei nu aveau niciun adapost. Salvarea, insa, a venit de la Papa Francisc.

Presa din Italia scrie ca imediat ce a aflat de venirea pe lume a micutei, Papa a ordonat gazduirea temporara a familiei la un adapost monahal de la periferia Romei. Tatal copilei spune ca au venit in Italia in urma cu 4 luni, dupa ce au fost in Franta, apoi in Spania. Barbatul mai spune ca mai au un copil, pe care l-au lasat in Romania.

 

Taguri: