Rebecca, fiica Anei Maria Prodan, are o cariera de model in plina ascensiune! Adolescenta pozeaza si defileaza pentru marii designeri din strainatate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 12:20

Rebecca Prodan, fiica Anei Maria are o cariera de succes peste hotare, iar modeling-ul face deja parte din viata adolescentei in varsta de 17 ani.

Facuta parca pentru lumea modei, Rebe, asa cum o alinta mama, are 1,83 m inaltime, detaliu important pentru viata de podium.

Nu doar ca adebutat acum trei ani in moda, dar pasii pe care i-a facut pana in prezent sunt foarte mari. Iar mama o sustine cu toata forta ei si parca are lacrimi de mandrie in ochi, atunci cand vorbeste despre comorile ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

va imaginati ca acum frumoasa modelina este tinuta sub papuc de Ana Maria. Din contra. Este lasata sa faca ceea ce isi doreste, insa dintre ele nu lipseste cel mai important lucru: comunicarea.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.