Veste soc in showbizul international! Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 12:05

Se pare ca aceasta este cauza pentru care Angelina ar fi slabit atat de mult in ultimul timp.

Mai ales ca decizia de a se separa ar fi venit de la sotul ei, satul, se pare, de comportamentul divei.
La nici doi ani de mariaj si 10 ani de relatie, Brad Pitt si Angelina Jolie se despart. Conform presei internationale, in momentul de fata, cei doi isi impart averea, iar avocatii nu-si mai vad capul de treaba.

De curand, au jucat impreuna intr-un film, pentru care Angelina a fost si regizor, si actor, iar sotul ei- producator.

Cei doi interpretau rolul unui cuplu cu probleme.  Se pare ca, pentru aceasta productie, cei doi s-au inspirat din viata reala, dupa cum a declarat chiar Angelina.

Dupa rolurile jucate, si le-au reluat pe cele de parinti. Cel putin Brad Pitt. Presa mondena internationala sustine ca cei doi au de ceva vreme vieti separate iar discutiile dintre ei, legate de un inevitabil divort, au aparut inca de la Craciun.

Motivul se pare ca ar fi programul multe prea incarcat al Angelinei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai probabil, anuntul oficial al despartirii va fi facut public in februarie.

Pana atunci, se stabilesc datele divortului, dar Agelina are o filozofie de viata: „Eu cred ca este normal ca intr-o  casatorie sa treci si prin momente dificile. Si trebuie sa imbratisezi aceste momente pentru ca sunt parte din casatoria ta! Sa treceti impreuna prin greutati, asa se formeaza legatura, care e minunata. Daca ar fi fost totul simplu, doar doi oameni traind unul pe langa altul, nu ar fi fost prea interesant.”

Va pune in aplicare ceea ce tocmai a spus si va reusi sa-si salveze mariajul? Ramane de vazut. Cei sase copii ai cuplului- 3 biologici si 3 adoptati, cu siguranta vor fi cei mai fericiti!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.