CE FACI IN WEEKEND? E sarbatoare mare in acest sfarsit de saptamana. Romania intreaga isi aminteste de Mica Unire!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 13:15

Asa ca petreceri cu fasole si carnati au loc in toata tara. Ilinca Obadescu stie toate ponturile pentru un weekend de poveste!

Doamnelor si domnilor, hai sa dam mana cu mana, sa invartim hora romana! Weekendul acesta sarbatorim Mica Unire. Pornim distractia din Capitala Moldovei unde in acest moment nu mai fierb oalele cu fasole, ci se parjolesc in cuptoare 5000 de placinte pentru bucuria iesenilor.

Si la Cluj va asteapta un spectacol de artificii si mai multe concerte. Daca vreti sa prindeti locuri bune, ar fi bine sa fiti in Piata Unirii inainte de ora 16.00.

Ce sarbatoresc weekendul acesta cei care sunt pe partile din tara, aflati de la corespondentul nostru Paula Paduraru.
Daca vreti sa va uniti destinul cu persoana iubita, aflati ca la Palatul Parlamentului e targ de nunti. Gasiti acolo tot ce va pofteste inima pentru o petrecere de vis!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand

viata va loveste unde va doare mai tare, e cazul sa luati masuri. Prin ce locuri se concentreaza energiile in casa, cum facem ca ele sa ne aduca iubire, multi bani sau un gram de noroc pe toate aceste secrete le puteti depista cu ajutorul unui specialist!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.