Bebelusul ascunde un secret terifiant! Pare vesel si energic, dar, la o privire mai atenta, am descoperit un detaliu macabru

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:40

Multi adulti apeleaza la aceasta tehnica atunci cand raman fara copii.

Bebelusul din imagine este, de fapt, o papusa, ale carei detalii sunt foarte bine realizate. Multi oameni le realizeaza, ca hobby, din papusi obisnuite, din plastic si folosesc vopsea sau alte materiale pentru a le face cat mai realiste cu putinta. Adesea, adultii care le cumpara se prefac ca papusile sunt copii adevarati. Inspaimantator, nu?

"Moda" a luat nastere in 1999, cand colectionarii de papusi au ajuns la concluzia ca papusile disponibile atunci nu sunt suficient de realiste, asa ca au inceput sa le modifice, adaugand mai multe straturi de vopsea si par.



Pretul unei astfel de papusi ajunge la cateva mii de dolari. Cumparatorii sunt colectionari sau persoane care vor sa inlocuiasca un copil mort sau care s-a mutat din casa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.