A umplut o soseta cu sare, dupa care a pus-o intr-o tigaie si a prajit-o pe toate partile, timp de 10 minute. E incredibil ce face cu ea ulterior! Trebuie sa incerci si tu asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:42

Desi la prima vedere pare ciudat, trucul de mai jos este extrem de util iar rezultatele lui au fost confirmate deja de mii de oameni care l-au folosit.

Suferiti de o infectie sau de o durere la ureche si nu stiti cum sa scapati de ea? Pentru a rezolva problema aveti nevoie de o soseta alba, pe care trebuie sa o umpleti pana la jumatate cu sare de mare.

Ulterior puneti soseta pe aragaz intr-o tigaie si "prajiti-o" timp de 10 minute la foc mic, avand grija sa o intoarceti dupa fiecare minut. Cand este foarte calda, dar nu arde la atingere, o puteti scoate.



La final puneti soseta peste urechea problematica, avand grija sa acoperiti si partea gatului care se afla imediat sub ea. Veti fi uimiti de cat de repede va disparea durerea.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca soseta trebuie sa fie neaparat alba; cele colorate contin compusi care se pot topi la temperaturi mari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.