Il durea stomacul ingrozitor de tare de doi ani, nu mai avea pofta de mancare si vomita incontinuu. In cele din urma s-a hotarat sa mearga la doctor. E incredibil ce au gasit medicii in burta acestui barbat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:42

Experienta unui barbat din China demonstreaza inca o data faptul ca trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce mancam.

Omul, in varsta de 38 de ani, a observat acum doi ani ca nu se mai simte la fel de bine ca inainte. Nu a dat insa prea mare importanta, crezand ca este ceva temporar.

In timp insa a ajuns sa se simta din ce in ce mai rau. A ajuns astfel sa fie foarte slabit, sa aiba stari de voma constant si sa nu mai aiba pofta de mancare.



In cele din urma, spunandu-si ca nu mai poate suporta, a mers la un control, ca sa vada despre ce este vorba. Dupa o serie de investigatii medicii au descoperit cauza problemelor.

Barbatul avea in intestine un parazit, o tenie care se dezvoltase hranindu-se cu nutrientii pe care ar fi trebuit sa ii primeasca organismul lui. Viermele a ajuns astfel sa aiba o lungime de 6 metri.


Ulterior s-a stabilit si cum a ajuns parazitul in organism: omul obisnuia sa manance carne de vita cruda. Acum el urmeaza un tratament in urma caruia ar trebui sa elimine viermele din organismul lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.