A vrut sa traga cateva fumuri dintr-o tigara electronica, dar aceasta i-a explodat in fata. Copiii ei plang incontinuu cand o vad acum! Uite cum arata aceasta fata dupa accident

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 11:05

O tanara in varsta de 24 de ani din Marea Britanie a avut parte de un accident in urma caruia a fost la un pas de moarte.

Totul s-a intamplat dupa ce Kirby Sheen a decis sa imprumute tigara electronica a sotului ei. A incercat sa traga cateva fumuri din ea, insa dispozitivul parea ca nu voia sa mearga.

Crezand ca are probleme cu alimentarea, tanara a incercat sa ii scoata bateria, insa in acel moment tigara i-a explodat in fata. "Tot ce imi amintesc este ca am auzit o bubuitura, dupa care a inceput sa iasa mult fum.

Stiam ca ceva m-a lovit in fata pentru ca vedeam cum imi siroieste sangele", povesteste Kirby.

Cand a fost sa se uite intr-o oglinda a incremenit: ochiul ei drept fusese practic sfasiat. A mers de urgenta la doctor unde, din fericire, medicii au reusit sa ii salveze vederea dupa o operatie de aproape 3 ore.

Cu toate astea Kirby a ramas cu o serie de cicatrici urate si va avea nevoie de mai multe operatii estetice.
Puteti vedea cum arata acum fata in galeria foto de mai jos.

Va avertizam ca imaginile sunt socante.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: