Asta e tragic! Baiatul acesta si-a pierdut TREI SFETURI din vedere, din cauza unui obiect gasit in orice casa. Uite de ce trebuie sa iti feresti copiii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 03:44

Cazul a fost facut public de un oftalmolog australian, cel care l-a tratat pe baiatul bolnav.

Un adolescent de 14 ani, din Tasmania, a aflat pe pielea lui cat de periculos poate fi un laser. El si-a indreptat raza luminoasa intensa spre ochi, timp de cateva secunde. In acest interval, a reusit sa isi arda complet retina si sa isi piarda 75% din vedere.

"Are arsuri pe retina, in zona in care se formeaza vederea centrala de detaliu, de aici si extinderea efectelor.

E putin probabil ca vederea lui sa se recupereze", a declarat doctorul care l-a tratat.

Medicul le-a recomandat parintilor sa nu le cumpere copiilor astfel de lasere sau, daca o fac, sa se asigure ca sunt folosite doar sub supravegherea lor, pentru ca efectele unei secunde de folosire nepotrivita pot afecta toata viata copilului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.