Barbatul acesta este o adevarata cidatenie a naturii! Uite ce se intampla cand isi apropie de cap o cutie cu bere. Zici ca e omul-ventuza

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:47

Abilitatea neobisnuita a barbatului vine de la o mutatie genetica a pielii.

Jamie ‘Canhead’ Keeton isi poate lipi cani, sticle si alte obiecte de piele, fara a folosi adezivi, pentru ca pielea lui are pori speciali care sug obiectele si le fac sa adere la pielea lui.

Jamie si-a descoperit abilitatea in urma cu 20 de ani, cand s-a ras pentru prima data in cap. "Era o zi calduroasa si incercam sa ma racoresc tinand o doza de suc pe cap.

Am incercat sa prind o minge, dar am ratat-o, apoi nu mi-am mai gasit bautura", a povestit el.

Se pare ca doza de afla pe capul sau, in pozitie verticala iar sucul curgea din ea. De-a lungul timpului, a reusit sa isi lipeasca orice, de la telefoane la chei, pe cap, maini, spate sau stomac. Doar cele foarte poroase, ca textilele nu se lipesc de el. Cea mai mare greutate folosita a fost o sticla de patru litri, pe care si-a lipit-o de stomac.


DOctorii i-au spus ca pielea lui se comporta ca ventuzele unei caracatite, dar nu au o explicatie pentru asta. Mai exista trei persone ca el, doi in India si unul in Africa de Sud.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.