E bucurie mare in satra! Romii din Liesti au aparut intr-o revista de peste Ocean

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:47

Au tot ce si-au dorit: palate cu turnulete, salbe si inele, copii multi. Acum, insa, au devenit si celebri.

Romii din Liesti nu-si mai incap in piele de bucurie! Cea mai oachesa dintre pirandele lor a aparut in pictorialul unei reviste americane!  Fata a fost pozata in palatul parintilor de un fotograf francez care lucreaza pentru o publicatie americana. Pana si americanii au aflat, acum, de frumusetea Gabrielei! In fusta alba de dantela, nepoata bulibasei din Liesti pozeaza sub o inima uriasa, ca un veritabil fotomodel. Chiar daca toata lumea o lauda pe Gabi, fata care a ajuns pe prima pagina a revistei americane nu vrea sa se mai lase filmata.

Traditia pe care o considera sfanta spune ca fetele care nu sunt inca maritate, nu au voie sa se expuna oricum.

Chiar si-asa, cu stricta randuiala, nu-i rom in Liesti care sa nu o laude pe cea care le-a adus faima mondiala! Pana si viitorul sot al fetei e mandru nevoie mare: unde mai gaseste el asa comoara?! Pentru ca au fost impresionati de ce minunatii a putut sa faca fotograful francez, familia Gabrielei ar vrea ca strainul sa vina si la nunta fetei!  In pictorialul revistei americane, mai apar si alte fotografii facute

in comunitatile de romi din Buzescu, Ciurea, Ivesti, Liesti si Strehaia.- locuri care l-au uluit, pur simplu, pe francez. Locurile prin care a trecut si oamenii  pe care i-a fotografiat l-au inspirat atat de tare pe artistul strain, incat acesta a decis sa scrie o carte. Chiar daca nu are planuri sa revina in Romania, francezul e asteptat cu bratele deschise, cel putin, la Liesti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”