Inima dubla a micutelor siameze nascute inainte de Craciun a incetat sa mai bata

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 sep 2020, 09:20

Povara cu care au venit pe lume a fost mult prea mare pentru trupurile lor firave. Nu au avut puterea sa astepte interventia chirurgicala de separare.

Au venit pe lume impreuna si pleaca impartind acelasi sicriu. Stefania si Cristiana s-au nascut mici cat palma, insa cu o dorinta enorma de a trai.

Acum, in loc de patut, parintii le-au cumparat, din putinul pe care l-au avut, un sicriu alb si o iconita care sa le poarte in ceruri.

In urma lor a ramas durerea parintilor. Spun ca nu se pot pune impotriva lui Dumnezeu, insa mama nu are cum sa-si alunge din minte primele imagini cu micutele ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Micutele au luptat o luna. Si medicii sperau intr-o minune, chiar daca stiinta le spunea altceva.

Parintii au visat in tot acest timp ca le vor aduce acasa sanatoase sa se joace impreuna cu cei 4 frati. Insa planurile sortii au fost altele.

Cristina si Stefania au venit pe lume pe 22 decembrie la spitalul din Constanta. Mama lor era insarcinata in 34 de saptamani si nu facuse decat un singur control la inceputul sarcinii. Doctorii au decis sa le trimita imediat la Bucuresti, insa din pacate nu au putut fi salvate.

Stefania si Cristiana vor fi inmormantate maine, la cimitirul din Murfatlar. Dumnezeu sa le odihneasca in pace!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.