Au aparut primele imagini de pe camerele de supraveghere cu urmarirea ca-n filme dintre Eforie Nord si Agigea

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:03

Spargatorii care se pregateau sa dea lovitura la o vila din zona au acrosat masina politiei.

Imediat a inceput o cursa nebuneasca pe strazi. Daca ati crezut ca numai la americani au loc asemenea goane nebune pe strazi, iata ca aceste imagini ne dovedesc contrariul! E ora 7 si jumatate seara, iar pe strazile din Eforie Nord parca se toarna un film politist!

Un autoturism negru, cu numere de Bulgaria, fuge cu peste 100 de kilometri pe ora. In paralel, Dacia de politie se tine tare: are girofarele aprinse si ii urmareste pe fugari cu aceeasi viteza.

In imaginile suprinse de camerele de supraveghere, politistii urmaresc patru indivizi suspecti: n-au oprit la semnul lor, asa ca suspiciosi, oamenii legii au pornit sa-i prinda. Noroc ca strazile sunt goale!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa minute bune de alergatura, politistii incearca sa le taie fata fugarilor.

Il sicaneaza, ca-n filme, insa nu reusesc sa-i opreasca.

In timpul urmaririi, politistii au tras 18 focuri de arma, atat in plan vertical, cat si in masina suspectilor. Cursa s-a incheiat cu un accident- masina suspectilor a accidentat masina politiei, iar 3 dintre indivizi au fugit. Acum, autoritatile l-au retinut pe sofer, despre care au aflat ca este recidivist. A fost inchis pana anul trecut, pentru furt si talharie, insa sustine ca ceilalti 3 barbati cu care se afla in masina erau luati la ocazie, si ca nu planuiau nimic suspect.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.