A coborat in piscina si s-a impuscat cu o arma militara, in timp ce era filmat! Ce-a urmat m-a lasat cu gura cascata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:49

Cand vine vorba de experimente pe care NU trebuie sa le imiti, acesta e pe primul loc.

Andrew Wahl e un fizician norvegian care prezinta, la un post TV in norvegia emisiunea "Viata la limita", in care isi risca viata pentru a demonstra principii fizice de baza.

Andrew si-a dat foc, pentru a demonstra cum se evapora apa, s-a aruncat in gol de la 14 mtri pentru a arata ca un corp agatat de o franghie se roteste in jurul unui punct central si pare ca va deveni celebru pentru ca e inca in viata.



Intr-un nou experiment, el a coborat intr-o piscina, in fata unei pusti incarcate. Nu a incercat sa demonstreze ca arma functioneaza sub apa, pentru ca praful de pusca contine oxigen, ci faptul ca densitatea apei incetineste aproape instantaneu glontul.

Imaginile, filmate cu o camera de mare viteza, sunt impresionante:

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.