A pornit camera web de la laptop ca sa inregistreze un filmulet dar a uitat-o deschisa zile in sir. A inceput sa planga in hohote cand si-a dat seama ce greseala a facut! Uite ce i s-a intamplat acestei fete

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 08:45

O tanara din California, Statele Unite, a avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul a inceput dupa ce a folosit laptopul si a lasat webcam-ul incorporat in functiune, uitand pentru mai multa vreme ca l-a deschis.

Fara stirea ei, un hacker s-a infiltrat in sistem si a reusit ca obtina controlul camerei. A filmat-o astfel zi de zi si a surprins-o in fel de fel de ipostaze intime si personale.

In cele din urma insa tanara si-a dat seama ca ceva este in neregula cu calculatorul ei, dupa ce a observat in mai multe randuri ca mouse-ul se misca singur.



Dupa ce a apelat la ajutor specializat a descoperit ceea ce i s-a intamplat. In urma unei lungi anchete hacker-ul a fost in cele din urma localizat si prins, iar acum el risca ani grei de inchisoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”