S-a ajuns pana la procurori cu neregulile care s-ar fi comis la Poarta Alba din pricina lui Cristi Borcea

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:51

Reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor n-au avut de ales. Dupa ce si-au revenit din uimire, i-au informat direct pe procurori despre conditiile de care beneficia Cristi Borcea dupa gratii.

Acum, toata lumea de la Poarta Alba trebuie sa dea explicatii- de la gardieni pana la directorul inchisorii! S-a ajuns pana la procurori cu neregulile care s-ar fi comis la Poarta Alba din pricina lui Cristi Borcea. Faptul ca ar fi vorbit prea mult la telefon, ca avea de cheltuit mai multi bani decat i s-ar fi permis, ca primea pachete prin mai multi detinuti, dar si ca avea propriul aparat de fitness in inchisoare i-au starnit pe mai marii ANP impotriva penitenciarului.

Asa ca au trimis toate actele procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta. In apararea lor si a lui Cristi Borcea a sarit, degraba, nasul Gigi.

Dupa toate aceste nereguli, Borcea a fost mutat la Penitenciarul Jilava, unde lucrurile nu par sa stea la fel de bine ca la Poarta alba. Nici starea de sanatate nu mai e la fel, probabil nici aparatul de fitness nu mai e.

In ciuda regimului, Borcea nu iese din inchisoare. Nu are unde, desi nasul i-a oferit job la Steaua, fostul actionar dinamovist ramane „caine” pana-n maduva oaselor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”